25 GODINA
SA VAMA

Kvalitet i ispravnost svih proizvoda kontroliše naučni institut za stočarstvo-Beograd, kao i institut za kontrolu i tehnologiju mesa „Topčider“.
Prioritet nam je kvalitet, preciznost i poštovanje zahteva svakog kupca.

1996

Fabrika stočne hrane AGROSMESA osnovana je 1996. godine u Surčinu. Vremenom se povećavala potražnja za robom, a samim tim i naši kapaciteti.

2000

2000. godine fabrika se proširuje na površinu od 3000 metara kvadratnih sa kapacitetom proizvodnje od 25 tona na dan i maloprodajnim objektom u sklopu fabrike.

2008

Kompletna proizvodnja je digitalizovana 2008. godine i povećani su kapaciteti proizvodnje na 50 tona na dan.

2020

Danas fabrika stočne hrane Agrosmesa ima proizvodnju od 150 tona na dan, prostiremo se na 8000 kvadratnih metara,zastupljeni smo na celoj teritoriji Srbije, radimo izvoz za Crnu goru, Kosovo, Makedoniju, Albaniju kao i za države evropske unije. Pored proizvodnje stočne hrane posedujemo i ekstruder za termičku obradu.

od 2020

Planirano proširenje aktivnosti od 2020. godine

  • Proizvodnja peletirane robe
  • Robot za pakovanje dzakova

Shodno navedenim načelima Agrosmesa je uz Vas proteklih 30 godina stekla renome viskokotirane fabrike stočne hrane. Konstantni porast broja naših potrošača najbolji je ekvivalent naše želje da Vam uvek izađemo u susret, da zadržimo stare i steknemo nove potrošače.

Kontaktirajte nas